Четвер, 28.03.2024, 21:38 Вхід Реєстрація
Команда
Результати
Мультимедіа
Головна » 2010 » Січень » 9 » Тренувальний процес Міні-футзал
Тренувальний процес Міні-футзал
13:35
    Регулярний тренувальний процес  – загальна фізична підготовка гравців до сезону, футзал. Проводити три - чотири рази на тиждень. До тренувань допущені 15 гравців різних вікових категорій з яких до заявки потраплять близько 10 гравців. В тренуваннях приймають участь і гравці дорослого складу. 
    В інші дні і на вихідні хлопці мають можливість в спортзалі школи займатись футзалом, волейболом в рамках загальної фізичної підготовки.
    Оголосіть будь-ласка основні плани на майбутній сезон. Які завдання ставляться перед командою в сезоні 2010 року?
    Щось планувати перед початком сезону дуже важко, адже все буде залежати від рівня підготовки нашого і рівня підготовки суперника, від змін, які відбулися в стані суперника.
   Склад ФК "Сокіл", ставить вищі задачі. Однак, все покажуть перші чотири тури розіграшу і до кінця травня ми визначимось остаточно із завданнями на сезон. Крім того, маємо велику надію на плідну співпрацю з Федерацією міні-футболу та ліги професійного футболу "Колос" Золочівського району в особі президента Федерації Мацеборика Петра Петровича в розрізі залучення команди до змагань в районному центрі. Водночас, хотілося б закликати Федерацію футболу Золочівського району обернутися обличчям до районної міні-футбольної федерації з питань матеріальної підтримки, особливо коли це стосується дитячо-юнацького футболу.

Переглядів: 815 | Додав: FEODAL | Рейтинг: 5.0/1 |
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
0-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----

4-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----*
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
М Команда І О
1 Ремезівці 0 0
2 Гончарівка 0 0
3 Єлихоичі 0 0
4 Глиняни 0 0
5 Ясенівці 0 0
6 Городилів 0 0
7 Бібщани 0 0
- - - -
- - - -
- - - -

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка