Неділя, 28.04.2024, 21:49 Вхід Реєстрація
Команда
Результати
Мультимедіа
Головна » 2011 » Лютий » 25 » Гравець команди ФК Сокіл /м.Глиняни/ бере участь в унікальному реаліті-шоу "Команда мрії"-Ми віримо в тебе Олег (ВІДЕО)
Гравець команди ФК Сокіл /м.Глиняни/ бере участь в унікальному реаліті-шоу "Команда мрії"-Ми віримо в тебе Олег (ВІДЕО)
14:15

"Савік Шустер Студія" і телеканал "Інтер" подарують українцям свято. Це унікальне реаліті-шоу "Команда мрії". Влітку на футбольне поле вийдуть найкращі народні футболісти України для того, щоб зіграти зі збірною України з футболу. 

      З 19 січня розпочинається всеукраїнський кастинг учасників проекту "Команда мрії". З усіх бажаючих прийняти участь, будуть відібрані 44 людини – по 4 претенденти на кожну позицію в команді. Після чого, протягом 12-ти тижнів зірковий тренерський штаб, який очолить Савік Шустер, буде відбирати команду (22 гравці), яка зіграє проти збірної України.

      Після визначення остаточного складу "збірної мрії", 22 щасливчика розпочинають екстремальні тренування на базі ФК "Динамо Київ". 
      Останній тиждень перед матчем присвячений нелюдським випробуванням духу та тіла: гравці народної збірної до знемоги займатимуться тренувальними вправами, як справжні професіонали. Вони бігатимуть кроси о п'ятій ранку і вестимуть здоровий спосіб життя...
     В завершальному матчі, який буде транслюватися наживо зі стадіону, команда мрії на очах десятків тисяч вболівальників на трибунах та мільйонів телеглядачів біля екранів телевізорів зіграє з головною командою країни – збірної України.
      Наймолодший гравець команди Глинянського Сокола Юркевич Олег Семенович пройшов першораундний відбір у "Команду мрії". З 230 чоловік - відібрали 66. Після цього було завдання потрапити з 66-и чоловік, у 33-ку найкращих.  Що понеділока у ввечері на каналі Інтер можна подивитись, як проходить відбір. Команда Глинянського Сокола підтримує тебе і вірить у те, що ти будеш виступати за "Команду мрії" успіху тобі. (Автографи за тобою від футболістів України)
       

        
Переглядів: 1086 | Додав: FEODAL | Рейтинг: 5.0/4 |
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
0-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----

4-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----*
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
М Команда І О
1 Ремезівці 0 0
2 Гончарівка 0 0
3 Єлихоичі 0 0
4 Глиняни 0 0
5 Ясенівці 0 0
6 Городилів 0 0
7 Бібщани 0 0
- - - -
- - - -
- - - -

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка