Понеділок, 29.04.2024, 00:32 Вхід Реєстрація
Команда
Результати
Мультимедіа
Головна » 2010 » Листопад » 2 » Пройшли вибори у Глинянах новий міський голова Шульга Ігор Зеновійович
Пройшли вибори у Глинянах новий міський голова Шульга Ігор Зеновійович
09:29

РОЗВИТОК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ у місті Глиняни з "новою владою"
Шульга Ігор Зеновійович


       У 90-ті роки Шульга Ігор Зеновійович грав за футбольну команду міста Глиняни (Юнаки). Ми сподіваємо що міський голова буде зацікавлений у розвитку спорту у місті. 

    Культура є ключовим елементом гармонійного й динамічного розвитку країни та суспільства. Соціальний та економічний поступ без повноцінного культурного життя (а, отже, без відтворення певних систем естетичних та духовних цінностей, світобачення і світосприйняття , притаманних нації) втрачає будь-який сенс і веде до занепаду як суспільства, так і особистості. Кінцевою метою і стрижневим сенсом української держави у будь-якій, а тим більше в культурній, сфері є людина, її захист, створення умов для її постійного самовдосконалення, гармонійного співіснування із природою та соціумом. Культурне життя суспільства є критерієм оцінки його загального благополуччя, оскільки саме культурна самореалізація особистості є однією з фундаментальних загальнолюдських цінностей.
     Фізична культура – складова частина загальної культури суспільства, що спрямована на зміцнення здоров'я, розвиток фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини з метою гармонійного формування її особистості.
    Фізична культура є важливим засобом підвищення соціальної і трудової активності людей, задоволення їх моральних, естетичних та творчих запитів. Життєво важливої потреби взаємного спілкування, розвитку дружніх стосунків між народами і зміцнення миру.
    Спорт є органічною частиною фізичної культури, особливою сферою виявлення та уніфікованого порівняння досягнень людей у певних видах фізичних прав, технічної, інтелектуальної та іншої підготовки шляхом змагальної діяльності.
     Соціальна цінність спорту визначається його дійовим стимулюючим впливом на поширення фізичної культури серед різних верств населення.
     В місті Глинянах склалась критична ситуація у сфері фізичної культури і спорту. Лише незначний відсоток населення залучено до занять фізичною культурою і спортом.
     Світовий досвід свідчить, що рухова активність людини протягом усього життя запобігає захворюванням та поліпшує стан здоров'я населення.  

Основні проблемні питання:
♦ відсутність фінансування галузі спорту;
♦ відсутність спортивних споруд, які б відповідали б стандартам;
♦ недостатнє охоплення фізкультурно-масовими заходами мешканців міста.



Переглядів: 1272 | Додав: FEODAL | Рейтинг: 5.0/3 |
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
0-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----

4-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----*
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
М Команда І О
1 Ремезівці 0 0
2 Гончарівка 0 0
3 Єлихоичі 0 0
4 Глиняни 0 0
5 Ясенівці 0 0
6 Городилів 0 0
7 Бібщани 0 0
- - - -
- - - -
- - - -

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка