Четвер, 02.05.2024, 21:44 Вхід Реєстрація
Команда
Результати
Мультимедіа
Головна » 2011 » Вересень » 26 » Розгромну поразку зазнали на виїзді у Скнилові
Розгромну поразку зазнали на виїзді у Скнилові
18:33
Результат останього 18-го туру 

1. ФК "Скнилів" /с.Скнилів/  -  ФК "Сокіл" /м.Глиняни/  8:2
2. ФК "Глиняни" /м.Глиняни/  - "Промінь" /с.Гончарівка/  0:3
3. ФК "Буг" /с.Білий Камінь/  - "Говерла" /с.Вороняки/  2:1
4. "Ватра" /с.Золочівка/    - "Кристал" /с.Ясенівці/  1:6
5. "Золота Липа" /с.Ремезівці / - ФК "Городилів" /с.Городилів/  0:1

    Коментар матчу  ФК "Скнилів" /с.Скнилів/-ФК "Сокіл" /м.Глиняни/: Замінивши воротара основи на запасного зіграла велику роль. Фідик з болем у спині змушений сидіти на лаві запасних. Почалися перші хвилини матчу навіс у штрафний Глинян, суддя побачив що у гравця Глинянської команди руки призначає пенальті 1:0, через декілька хвилин Шерстюк Руслан достає мяча із сітки, після удару Фамуляка, який забиває гол від перекладини 2:0. Воротар не порозумівся із гравцем своєї команди пропускає гол від суперників головою перекинувши захисника і воротаря і мяч влітає у пусті ворота 3:0. до кінця першого тайму залишалося 15 хв. за ці 15-ть хвилин Скнилів знущається з воротара Сокола і захисників забивши 4-ри голи з помилки Шерстюка Руслана, де мяч не тримався рукавиць і нагло залітав у ворота. Перший тайм закінчився з рахунком 7:0, під час перерви у команді Скнилові відбулись зміни, і також травмований Воротар з Глинян (Фідик Володимир) замінив Шерстюка Руслана розпочався другий тайм Сокіл перехватив ініціативу, але знову пропускає гол з кутового 8:0, Соколу не було що втрачати, пішли всі у напад залишались на захисті троє гравців. Заміна відбулася у Сокола де на поле вийшов Сотник Любомир замість Форошівського Сергія (який у 6 матчах відзначився 4 рази). Захисник передає навісну передачу у чужий штрафний майданчик суперника де скористався гравець Сокола, Сенчишин забивши свій перший гол, рохунок 8:1, залишилося 12 хв. до кінця розіграли пасом  Цісінський Володимир не розгубився  пройшовши у штрафний майданчик суперника і забиває, 7 хвилин до кінця рахунок 8:2. Суддя Долиновський (з Гончарівки) додає дві хвилини, на прикінці додаткового часу мали ще один забивати в розріз Хомік Петро пасує на Володимира, але Цісінський Володимир не замикає у пусті ворота. 
    Після цієї гри всі про що й говорили то про матч  ФК "Скнилів" /с.Скнилів/-ФК "Сокіл" /м.Глиняни/, що  Сокіл здав Скнилові, але це тільки розмова, хлопці настроїні були перемагати, але домашня атмосфера то домашня ФК "Скнилів" два роки поспіль сильніші. Який сенс здавати гру, якщо команда Глияни-2 вилитить? І в дома потрібно було грати в нічию або перемагати Гончарівку і були б зняті всі питання. Виних завжди можна знайти і винуватими стала команда "Сокола" м.Глинян. 
     Висновок такий ніколи не можна не дооцінювати команду, яка на останьому місці, адже від неї все можна сподіватись.

     (Що говорять люди: За камаз цукрових бураків команда Сокола здала гру Скнилові. Повторилась історія Карпати -ФК Львів. Сварки спричинили навмисному програшу Сокола - це не правда. Кажуть треба з двох команд зробити одну сильнішу і виграти чемпіонат - це неможливо адже кожен хоче побігати і тому є дві команди).

Команди які покидають нашу лігу 2011

 Скнилів /с.Скнилів/                   ФК"Глиняни-2" /м.Глиняни/
                                    


Переглядів: 541 | Додав: FEODAL | Рейтинг: 0.0/0 |
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
0-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----

4-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----*
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
М Команда І О
1 Ремезівці 0 0
2 Гончарівка 0 0
3 Єлихоичі 0 0
4 Глиняни 0 0
5 Ясенівці 0 0
6 Городилів 0 0
7 Бібщани 0 0
- - - -
- - - -
- - - -

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка