Субота, 27.04.2024, 01:35 Вхід Реєстрація
Команда
Результати
Мультимедіа
Головна » 2014 » Січень » 10 » Звіт та вибори ФФЗР
Звіт та вибори ФФЗР
21:36
    
     22 грудня відбулась звітно-виборна конференція федерації футболу Золочівщини.Прийнято нову редакцію Статуту,обрано керівні органи,постійні комітети.
      Новим головою федерації футболу Золочівщини обрано Гураніна Віктора,за якого проголосувало 25 делегатів з 33 присутніх(за Адамика Миколу -4,Сороку Тараса-3,Карабіна Мирослава та Боршовського Івана-0).
Членами Виконкому,крім голови ФФЗ,стали - Адамик М.,Карабін М.,Сорока Т.та голови постійних комітетів.
Утворені постійні комітети:з пропоганди футболу та футбольної статистики(Ковальський І.,Вільчинськиї Р.та голова комітету-Коваль В.),комітет ветеранів(Маєвич В.,Адамик М.,Грицай Р.,Сорока Т. та голова-Барабаш Й.),дитячо-юнацького футболу(Чіпак Б.,Доліновський О.,Олещук Ю.,голова-Лісовик Б.),міні-футболу(Гуранін В.,Сантор С.,Борсук В.,Ковальський І.,голова Вільчинський Р.),суддівський(Карабін М.,Грицай Р.,Мелех О.,Доліновський О.,голова-Мациборок П.),дисциплінарний(Барабаш Й.,Сорока Т.,Трофимчук М.,Пеля З.,голова-Вільчинський В.) та з проведення змагань(Попович О.,ОлещукЮ.,головаСанторС.). Комітет з проведення змагань ,згідно нового Статуту,було обрано на Зборах представників команд ,що відбулись відразу після Конференції.Тепер цей комітет має підготувати нове положення про проведення районних змагань і винести його на розгляд Зборів представників команд перед початком змагального періоду(лютий-березень). П.С.На жаль делегатам Конференції не вдалось заслухати звіт Голови ФФЗ І.Боршовського,який на конференцію навіть не зявився ,але й без його звіту роботу голови та виконкому ФФЗ визнано делегатами конференції незадовільною.
Переглядів: 651 | Додав: FEODAL | Рейтинг: 0.0/0 |
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
0-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----

4-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----*
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
М Команда І О
1 Ремезівці 0 0
2 Гончарівка 0 0
3 Єлихоичі 0 0
4 Глиняни 0 0
5 Ясенівці 0 0
6 Городилів 0 0
7 Бібщани 0 0
- - - -
- - - -
- - - -

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка