Субота, 04.05.2024, 15:12 Вхід Реєстрація
Команда
Результати
Мультимедіа
Головна » 2010 » Грудень » 8 » Футбол в пустелі: Катар готує стадіони для ЧС-2022
Футбол в пустелі: Катар готує стадіони для ЧС-2022
19:28
     На початку грудня Катар отримав право на проведення чемпіонату світу з футболу 2022 року. Держава розташовується у північно-східній частині Аравійського півострова, межує з Саудівською Аравією на півдні, а з усіх інших боків омивається Перською затокою. Вперше найбільший світовий форум пройде на Близькому Сході.
     Поки точні терміни проведення турніру невідомі, але вже зараз ходять чутки, що вперше чемпіонат світу може відбутися в січні, коли температура повітря в Катарі становить приблизно 25 градусів тепла. У традиційні для мундіалей червень і липень - температура доходить до 50 градусів Цельсія. Організатори збираються побудувати 12 закритих стадіонів та оснастити їх кондиціонерами, які будуть підтримувати температуру на рівні 27 градусів. Однак, враховуючи те, що влітку розрив між денними і нічними температурами вкрай великий - ночами вона може опускатися до 12 градусів - експерти турбуються про здоров'я уболівальників та гравців.



      "Lusail Iconic Stadium". Стадіон у місті Луса, місткістю 86 250 глядачів стане головною ареною турніру - саме тут пройдуть матч-відкриття та фінальний поєдинок. Після чемпіонату світу стадіон буде використовуватися для проведення різних спортивних і культурних заходів.


    "Al-Khor Stadium" (місткість - 45 330). Стадіон у місті Аль-Хор сьогодні вміщує 25 500 вболівальників. Під час реконструкції додадуть другий ярус трибун і приголомшливу дах у формі морської раковини. Стадіон пропонує глядачам чудовий вид на затоку зі своїх місць, і буде розташовуватися в зоні спорту і відпочинку.


   "Khalifa International Stadium" (місткість - 68,030). Цей стадіон був реконструйований до Азіатським ігор 2006 року і зараз вміщає 50 тисяч глядачів. До чемпіонату світу місткість збільшать на 18 тисяч. Стадіон є центральною частиною спортивного комплексу, що включає академії спортивної майстерності, центр спортивної медицини та декілька спортивних майданчиків для різних видів спорту.


    "Al-Wakrah Stadium" (місткість - 45 120). Аль-ВАКР є одним з найстаріших міст Катару з довгою історією комерційного рибальства і раєм для любителів дайвінгу. Зовнішній вигляд стадіону перегукується з морськими мотивами. Після чемпіонату світу місткість стадіону скоротять до 25 500 місць.


     "Qatar University Stadium" (місткість - 43 520). Ця арена буде побудована на місці існуючого університетського стадіону. Золотий фасад стадіону - суміш традиційних арабських геометричних моделей з фігурами довільної форми, що символізують минуле і майбутнє. Стадіон буде використовуватися студентами після чемпіонату світу, а місткість скоротять до 23 500 місць.

Переглядів: 1748 | Додав: FEODAL | Рейтинг: 5.0/2 |
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
0-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----

4-тур
-:-
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
ФК"Сокіл"
м.Глиняни
о --:--; --.--.----*
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
М Команда І О
1 Ремезівці 0 0
2 Гончарівка 0 0
3 Єлихоичі 0 0
4 Глиняни 0 0
5 Ясенівці 0 0
6 Городилів 0 0
7 Бібщани 0 0
- - - -
- - - -
- - - -

Друзі сайту
ФК "Сокіл" Андріївка